dimarts, 19 de maig del 2015

Presentació

Enguany la biblioteca pública a Catalunya compleix cent anys, i Reusenques de Lletres s’ha afegit a aquesta celebració.  Dins els actes de L’Any de les Biblioteques, han convocat –conjuntament amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat– ‘Bibliorelats’, un concurs de relats curts, la matèria literària dels quals és la Biblioteca Pública de Catalunya.
El projecte ‘Bibliorelats’ va començar el mes de març de 2015, amb la presentació de les bases del concurs, i culminarà el mes de setembre amb amb l’edició d’un llibre on s’hauran aplegat els millors relats.
Amb la realització d’aquest projecte, Reusenques de Lletres fa un pas mes en la seva intenció de promoure i d’incentivar l’activitat literària, ara més enllà de l’àmbit local.

Que la biblioteca, una biblioteca, esdevingui tema literari no és cap novetat –és difícil ser original en qüestió de temes– però sí que és digne d’elogi, sempre, perquè és una manera de contribuir a la revisió d’un espai que és testimoni –i, alhora, part activa– de moltes experiències que poden ser reproduïdes en gèneres de ficció.
 FINA MASDÉU.  La biblioteca com a espai literari
(llegiu aquí l'article sencer)

1 comentari:

  1. Amb aquesta iniciativa, les Lletres Reusenques es reafermen en el seu esperit de servei desinteressat a la cultura d'aquest país i a la nostra llengua. Gràcies!

    ResponElimina