divendres, 29 de maig del 2015

Arola Editors publicarà els relats seleccionats al concurs 'Bibliorelats'



Arola Editors publicarà en un volum col·lectiu els relats breus seleccionats en el concurs literari 'Bibliorelats' –convocat conjuntament pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Reusenques de Lletres. La complicitat amb l'editor Alfred Arola ja ens ve d’una mica enrere: per sant Jordi de 2014 es va avenir a publicar Biblioteques personals, un recull de textos de diferents gèneres escrits per  Reusenques de Lletres; i, ara, tornem a comptar amb la seva professionalitat i bona disposició a implicar-se en aquest nou projecte.
Alfred Arola, a la presentació de Biblioteques personals, va explicar que, en veure el determini i la fermesa amb què li havíem proposat  l’edició del llibre, va entendre que no ens podia dir que no; per això –tossudes com som– hem tornat a fer-li dir que sí, que s’apunta a Bibliorelats –compromís que ens satisfà, i li agraïm, cosa de no dir.
El llibre es presentarà dins els actes de la 33ª edició de la Setmana del Llibre en Català, entre el 4 i el 13 de setembre, a l'esplanada de la Catedral de Barcelona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada